Mobile Audio

Mobile Audio er Elutstyrs egen merkevare for bilstereokomponenter som vi har utviklet eller fått produsert selv etter våre spesifikasjoner eller ønsker fra anerkjente fabrikker.
View as Listevisning Nettvisning

4 Varer

per side
Synkende
 1. Mobile Audio MA-DACMINI
  kr 499
  Høykvalitets mini-DAC som kan benyttes til å konvertere et digitalt signal til et analogt signal. Vanligste bruksområde er på f.eks TV hvor man har digitalutgang, men vil benytte en forsterker uten integrert DAC (digital-inngang). Drives av strøm fra USB-kontakt. Støtter stereo PCM, ikke flerkanals-lyd.
 2. Mobile Audio MA-DACUSB
  kr 599
  USB DAC, spesielt tiltenkt for å hente ut digitalt lydisignal fra Androidbaserte bilradioer med USB (OTG/On-The-Go USB) eller nettbrett. Kan også benyttes på PC med Windows, Playstation etc. Når man får benyttet digital lydutgang fra Android-radioen eliminerer man helt signalprosesseringen i enheten og får et rent digitalt signal direkte inn til en forsterker eller en DSP med digital-inngang og får utnyttet potensialet i lysignalet til det fulle.
 3. Mobile Audio MABM.SP9Mobile Audio MABM.SP9 Hurtigvisning
  • Plug&Play
  • Oppgradering
  • 1 par/sett
  Mobile Audio MABM.SP9
  kr 1 299
  Den originale BMW subwooferen i modeller med BASE lydpakke er limt til kabinettet noe som gjør det vanskelig å fjerne subwooferen. Man må derfor rengjøre og pusse vekk limen for å montere en ny subwoofer og det kan derfor bli noen gliper hvor luften kommer ut om man ikke fjerner limen helt, noe som vil gi dårligere bass. Mobile AudioMABM.SP9 for E9x-modeller eliminerer det tidkrevende og bortkastede arbeidet: bare fjern den gamle basshøyttaleren med hus og monter en ny bass i et sett fabrikknye…
 4. Mobile Audio VIN-BL-1Mobile Audio VIN-BL-1 Hurtigvisning
  • Metervare
  • Made in Italy
  Mobile Audio VIN-BL-1
  kr 499 Fra kr 424
  Vinyl/syntetisk lær er lett å bruke, motstandsdyktig, anti-ripefri. Laget av svært elastisk vinyl på syntetisk fiber er den tilgjengelig i forskjellige strukturer utprøvd og testet for bilbruk.  Selges pr. løpemeter. Velg antall meter hel lengde i handlekurven.
View as Listevisning Nettvisning

4 Varer

per side
Synkende