Ofte stilte spørsmål

DSP/signalprosessor

 • Hvorfor bruke en signalprosessor/DSP-forsterker?

  DSP-er kan brukes til å behandle lydsignaler på en avansert måte sammenlignet med en vanlig lydforsterker som i utgangspunktet bare gjør et lydsignal sterkere. Høykvalitets klasse AB-forsterkere vil alene gi en god lydreproduksjon og ofte en god oppgradering alene. Med med en DSP kan du for eksempel filtrere støy, justere lydbalansen, eller tilpasse lyden til ulike lytteomgivelser. I de fleste biler vil f.eks plasseringen av høyttalerne påvirke enkelte frekvensområder som i de fleste tilfeller vil forsterkes og gi en skjærende lyd i disse frekvensområdene. En DSP kan redusere og fjerne disse problemområdene helt og resultatet blir et helt annet lydbilde.

 • Hvordan fungerer en DSP?

  En DSP består av en prosessor og spesialiserte datakretser som er designet for å behandle digitale signaler. Processoren utfører matematiske beregninger på signalene ved hjelp av instruksjoner fra et program, mens datakretsene gir DSP-en evnen til å håndtere store mengder data på en rask og effektiv måte.

 • Er Puzu en kjent produsent?

  Puzu Audio er et selskap som spesialiserer seg på å designe og produsere lydutstyr for profesjonelt og forbrukerbruk. De tilbyr et utvalg av produkter, inkludert forsterkere, høyttalere og andre lydkomponenter for bruk i billydanlegg og andre applikasjoner. I tillegg til tradisjonelle forsterkere, produserer Puzu Audio også DSP-forsterkere, som er digitale signalprosessorer spesielt designet for lydapplikasjoner. Puzu Audios DSP-forsterkere er designet for å levere høy lydkvalitet og utmerket ytelse, takket være sin avanserte digitale behandlingsteknologi og høykvalitetskomponenter. Selskapets DSP-forsterkere er tilgjengelige i et utvalg av størrelser og effektrater som passer for ulike applikasjoner, og de kan brukes til å forsyne en rekke høyttalere.

Kjopshjelp

 • Hvilke betalingsmåter tilbyr dere?

  Vi tilbyr betaling gjennom Klarna. Gjennom Klarna kan man betale med bankkort, faktura eller avbetaling. Avdragsordning løses uavhengig med Klarna i kjøpsprosessen eller etter kjøpsprosessen.

 • Hva koster frakt?

  Frakt er gratis hos Elutstyr. Man kan betale for frakt hvis man ønsker prioritert frakt. Hvis man velger gratis frakt vedutsjekk velger vi fritt den rimeligste transportøren og det rimeligste fraktproduktet. Siden 2021 har vi sendt alle sendinger med sporing.

 • Kan man returnere bestillingen?

  Vi har 45 dagers utvidet angrerett. Du kan fritt returnere de produktene du ønsker innen 45 dager. Du må dekke returfrakt selv. I noen tilfeller i spesielle saker hvor det er snakk om garanti fremfor angrerett vil vi vurdere i hvert enkelt tilfelle om vi skal dekke returfrakt. Ved retur får du pengene tilbakeført på den kontoen de ble betalt fra.