John Deere

View as Listevisning Nettvisning

3 Varer

per side
Synkende
 1. Connects2 CTSJD001.2Connects2 CTSJD001.2 Hurtigvisning
  • Plug&Play
  • - 30%
  Connects2 CTSJD001.2
  Special Price kr 1 599 Vanlig pris kr 2 290
  Kombinert rattfjernkontroll-adapter og ISO-overgang med elektronikk som kommuniserer mellom bilens elektronikk og en uorginal bilradio som støtter forskjellige funksjoner. Se liste over tilgjengelige funksjoner adapteren bevarer i bilen ved bytte av radio. Passer følgende bilmodeller: JOHN DEERE ('12-'21) /M 3.GEN OG 4.GEN COMAND CENTER. 
 2. Dension DAB+UDension DAB+U Hurtigvisning
  • Plug&Play
  • Dab-integrering
  Dension DAB+U
  kr 2 499
  DAB-integrering for de fleste biler med USB-kontakt. Leveres med to forskjellige typer firmware installert. DBU3GEN er den tradisjonelle som vil fungere på de fleste eldre biler uten ipod-støtte, men kan i en del biler gi lang buffertid pga måten DBU3GEN lager en stor fil for strømming av radiokanaler som leses av bilens originale radio. I de flest tilfeller må ekstra konfigurasjonsfil lastes inn i tillegg for å få ned buffertiden. DBU3DAB er laget for biler med ipod-kompabilitet, og vil i de…
 3. Lydpakke JD-R-1Lydpakke JD-R-1 Hurtigvisning
  • Plug&Play
  • Lydpakke
  Lydpakke JD-R-1
  Lydpakke for den store slitebilen Hiace. Passer i alle modeller fra 1996 til 2012. Levers komplett med ferdig kabelsett, basskasse og ny høyttalere. Pakken baserer seg på at man har en uoriginal radio som Pioneer, Alpine, Kenwood etc hvor man har muligheten til å gjøre enkle lydjusteringer. Pakken kan også kobles på den originale radioen, men har ikke da det samme potensialet i lydbildet. Man kan velge høyttalere og basskasser i flere prisklasser. JOHN DEERE R-SERIE ('12 >).
View as Listevisning Nettvisning

3 Varer

per side
Synkende