Fulltone 6,5"

Fulltone 6,5"
View as List Grid

7 Varer

per side
Synkende
 1. Hertz Dieci DCX 170.3
  Rating:
  0%
  2-veis 6,5" koaksial høyttalersett /u griller, 50W RMS, 93 dB (Par). Learn More
  kr 999
 2. Hertz Uno X 165
  Rating:
  0%
  2-veis 6,5" koaksial høyttalersett /u griller, 55W RMS, 93,5 dB. Selges som sett/par. Learn More
  kr 799
 3. Hertz Uno X 170
  Rating:
  0%
  2-veis 6,5" ekstra slankt fulltone høyttalersett uten griller, 50W RMS, 93,5 dB. Selges i par. Learn More
  kr 999
 4. Morel HYBRID INTEGRA 602
  Rating:
  0%
  CEA Innovations award-winning Hybrid Integra expands the installation options of the Hybrid series. Morel’s Integra concept minimizes phase error and allows the sound field to be constant in all directions, making it easy to achieve audiophile grade performance even when space is limited. The Hybrid Integra incorporates an Integra time aligned structure, EVC™ (External Voice Coil ) with 2.1” (54mm) Hexatech™ voice coil technology and a paper composite cone. Learn More
  kr 7 799
 5. Morel MAXIMO ULTRA COAX 602
  Rating:
  0%

  Maximo Ultra Coax-serien er konstruert for å tilby enkel installasjon og integreres med fabrikkhovedeenheter eller ettermarkedsradioer med lav utgangseffekt. Med en spesialbehandlet papirmembran og datamodellmodellert fjæring gir høyttaleren en svært lineær bevegelse under lav mellomtone-frekvensreproduksjon og reduserer derfor forvrengning og øker bassdynamikken. Diskanten gir en ny standard for krafthåndtering og lav forvrengning for dette prisnivået, høyttalersettet gir en musikalsk lyd som overgår de fleste originalmonterte høyttalere i dagens biler.

  6,5" koaksial høyttalersett.

  Learn More
  kr 1 699
 6. Morel TEMPO ULTRA INTEGRA 602
  Rating:
  0%

  De nye produktene i Tempo-serien løfter praktisk talt linjen til en annen klasse. Tempo Ultra har både 2-veis komponentsystmer og koaksiale punktkildeløsninger for de musikkelskere som krever enestående lydopplevelse og kraft mens de fremdeles får en enorm valuta-for-pengene. Integra, som antydet av navnet, har en høyttaler med både woofer og tweeter som deler et felles chassis. Den innfelte diskanten er konsentrisk på linje med woofer-kjeglen, og produserer et konstant og sammenhengende lydfelt i alle retninger for en riktig fase og forbedret tidsinnstilling. Enten den blir brukt til bakfylling eller som hovedkomponenter for et fronttrinn vil Tempo Ultra Integra tilby god dynamikk, lydnivåorientering og nøytralitet.

  6,5" high-end koaksialhøyttalersett.

  Learn More
  kr 2 999
 7. Morel VIRTUS NANO INTEGRA 602
  Rating:
  0%

  Vinner av EISA 2018-2019 og CTA 2018 Design and Engineering Award. Virtus Nano Integra 602 er en ultratynn 6,5" punktskildehøyttaler. Den utvider Virtus Nano-serien og tilbyr enda større installasjonsalternativer der det er begrenset plass. Virtus Nano Integra er en ekte tour-de-force av nyskapende prosjektering, som muliggjør Hi-Fi-lydgjengivelse fra en høyttaler som bare er 17 mm dyp. Det er den slankeste 6,5-tommers punktilde fulltonehøyttaleren som noen gang er laget for bil.

  Learn More
  kr 6 999
View as List Grid

7 Varer

per side
Synkende