Connect C10320

ATO flatsikringholder for ATO-sikringer /m ekstra uttak og kabel på 2 meter. Kan brukes på alle biler med ATO-sikringsskap som har CAN-BUS eller K-BUS-styrt originalradio typiske eksemper er Audi/VW MFD-radioer og Audi Concert/Chorus/Symphony f.eks. Passer for å legge opp ny/egen tenningskurs til ettermarkedsradio uten inngrep i bilen.

kr 99
Availability: På lager
Varenummer
C10320

Flatsikringholder for ATO-sikringer /m ekstra uttak og kabel på 2 meter. Kan brukes på alle biler med ATO-sikringsskap som har CAN-BUS eller K-BUS-styrt originalradio typiske eksemper er Audi/VW MFD-radioer og Audi Concert/Chorus/Symphony f.eks. Passer for å legge opp ny/egen tenningskurs til ettermarkedsradio uten inngrep i bilen.

  • 10 Ampere sikring medfølger
  • 2 meter kabel for trekking til f.eks radio, ekstern GPS etc.

Installasjon:

  1. Fjern en vanlig ATO bladsikring fra sikringsboksen i bilen med ønsket strømstyrke (A) og sett i sikringsholderen. For installasjon av utvidet kurs med tenningsstrøm, finn en kurs som har 12V tenningsstrøm når tenningen er på.
  2. Montér den den opprinnelige sikringen i kursen i holderen nærmest sikringsboksen og sikring for den nye kursen du vil legge opp i uttaket lengst vekk fra sikringsboksen. 10A sikring medfølger som standard for bruk til bilradio.
  3. Koble kabelen til enheten som skal hente strøm på den røde kabelen ut fra flatsikringsholderen.

Biler:

Audi/VW eldre modeller normalt nest nederste sikring på midtre rad som vist på bilde.

Tekniske spesifikasjoner
Varenummer C10320
Biltilpasset Strømuttak
Antall 1
Enhet Stykk
Merkevare Connect
Produksjonsland Italia
Vekt 0.046000
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto