Om Elutstyr

- 10 års erfaring med netthandel

Sample banner

 

Elutstyr startet som nettbutikk i 2005. Vi har helt fra starten av valgt å selge Hi-Fi og bilstereoprodukter som vi selv kan stå inne for. Dette har ført oss dit vi er i dag. I vårt nøye utvalgte sortiment finner du svært mange EISA awards og testvinnere fra kjente magasiner i inn- og utland.

Sommeren 2009 valgte vi å starte utsalgssted i Molde. Vi holder til i et lyst og trivelig lokale midt i Molde sentrum helt i starten av Romsdalsgata. Her har vi blant annet platebar og eget demorom der du får demonstrert anlegg i alle prisklasser. .

I 2010 fikk vi importen på italienske Hertz og AZ Audiocomp. Mens det meste annet på bilstereomarkedet blir OEM produsert og sendt gjennom 4-5 fordyrende ledd, har Hertz bygget sin egen fabrikk med sitt eget utstyr som kvalitetssikres av italienere. Hertz blir sendt direkte til oss, derav utrolig lave priser og meget gode produkter. Hertz bruker store ressurser på produktutvikling og er en av få aktører som kommer med nye nyskapende produkter hvert år.

I 2011 ble vi importør for Astri Audio, Audison og Connection. Astri Audio er håndlagde høyttalere fra Italia av meget høy kvalitet. Audison er high-end høyttalere og forsterkere til bil, og har vunnet EISA Award 7 år på rad! Connection er koblingsmateriell av utsøkt kvalitet..

3.mai skiftet vi eierform og blir aksjeselskap. 11. Mai flyttet vi inn i 500 kvm stort lokale i Moldegårdsveien 5 ved Roseby i lingedalen. I juni fikk vi importen på dempemateriale for bil fra den anerkjente produsenten, StP. 90% av prisvinnere i EMMA (European Mobile Media Association) og IASCA (International Auto Sound Challenge Association) bruker StP materialer i sine installasjoner.


2012 starter med at vi overtar distribusjon av B2 Audio i Norge. B2 Audio er kjent for strømsterke forsterkere og subwoofere som tåler mye effekt, og likevel spiller fint. De fleste av subelementene til B2 kan derfor fint brukes til både SQL og SPL-applikasjoner.

I 2014 oppretter vi merkevarene Connect og Mobile Audio. Connect består av rimelig koblingsmateriale og adaptere til bil. Alle høyttaleradaptere, monteringsrammer og iso-overganger er produsert i alle høyeste kvalitet med vår samarbeidspartner i Italia.
Koblingsmaterialet under merkenavnet Connect er direkteimportert og produsert for oss i fabrikker i Kina. Mobile Audio blir også produsert for oss, og det vil etterhvert komme flere lydprodukter for bruk i bil til svært konkurransedyktige priser under merkevaren Mobile Audio.

 

Takk for at du handler hos oss. Hilsen oss i

Sample banner