Connect CT-BMR - Blåtannreceiver

Connect CT-BMR er en blåtannmottaker som strømmer musikk fra alle enheter som har blåtann-funksjon. Den er svært anvendelig og kan brukes i alle forsterkere og musikkanlegg med vanlig analog mini-jack eller phonoinngang. Den har også digitaltinnganger for de som ønsker å bruke sin egen DAC for å prosssere lyden. Med siste generasjons A2DP og blåtann versjon 4.0-profil buker avsenterenheten mindre strøm under strømming. Adapteren passer til husforsterkere og i biler med tilgang til AUX og USB-strøm, sigarettenner-uttak eller direkte til 12V koblet til tenningsstrøm.

699,-
Connect
Produktinfo

Detaljer

Connect CT-BMR er en blåtannmottaker med A2DP-, aptx koprimeringsteknologi og blåtann versjon 4.0 som gjør at avsenderenheten bruker mindre strøm under strømming. Blåtannreceiveren tar strøm gjennom forskjellige USB-adaptere som finnes tilgjengelig som ekstrautstyr. USB-strømadapter til vanlig stikkontakt i hus (220V) medfølger i pakken. Kabelen kan også brukes uten omformeren og settes da i en vanlig USB-kontakt. CT-BMR er derfor svært fleksibel og kan brukes i flere forskjellige miljøer som bil, båt, hus og hytte. CT-BMR kommer med norsk manual og strømforsyning.

Hjemmestereo:

Blåtannreceiveren kan brukes på alle typer hjemmestereo-anlegg hvor man kobler den til gjennom en ledig lydinngang. Man man koble den til med vanlige analoge lydinnganger (RCA) eller gjennom en ekstern DAC (digital-til-analog converter) av høyere kvalitet om man har dette tilgjengelig. Med ekstern DAC kobler man CT-BMR gjennom av de de digitale utgangene optisk eller koasialt. Da prosesseres lyden i DAC'en og får optimal lydkvalitet i strømmingen. Den innebygde DAC'en i CT-BMR er også av svært god kvalitet, så man kan fint bruke den analoge lydutgangen om man ønsker dette.

CT-BMR søkes enkelt opp på enhver enhet med mulighet for blåtannavspilling, f.eks smarttelefon, nettbrett, pc, etc. Man kan legge til 10 enheter som alle huskes og kan benyttes neste gang man kommer innenfor rekkevidden til CT-BMR, normalt rundt 10-20 meters avstand. Blåtannreceiveren fortsetter hvor man slapp i strømmingen sist man brukte den.

Bilstereo:

CT-BMR er konstruert til bruk også i bil. Som strømkilde kan man koble den til meg den medfølgende USB-kabelen fra en USB-kilde uten annet ekstrautstyr. Hvis man ikke har en USB-tikobling tilgjengelig kan man bruke CT-BMR-C og koble den i bilens sigarettenner-uttak. Hvis man vil montere den skjult kan man kombinere CT-BMR-C med CT-BMR-W og montere den hvor som helst i bilen. CT-BMR kan tilkobles og brukes i alle biler med minijack eller RCA lydinngang og få blåtann-strømming i bilen på 1-2-3.

I mange biler, blant annet flere modeller fra BMW finnes både AUX-inngang (minijack) og sigarett-uttak innebygget i armlenet i bilen - da monterer man CT-BMR på få minutter. Det er bare å plugge i kontaktene. Strøm kan også hentes direkte fra f.eks USB inngangen i en bilradio med den medfølgende USB-kabelen.

I installasjoner hvor man ønsker å koble CT-BMR utenom orginalanlegget kan man koble den rett på en ekstern bilforsterker eller gjennom en prosessor og da blir mobiltelefonen/nettbrett etc. bilens stereoanlegg.

CT-BMR kan kobles digitalt med f.eks Audisons BIT TEN D prosessor eller andre prosessorer som støtter 96 khz bitrate. Prosessorer med lavere tillatt bitrate kan også brukes, alt etter hvilken bitrate det er på lydkilden.

Spesifikasjoner:

*Integrert DAC med 3.5mm minijack utgang

*Digital optisk og koaksial lydutganger for mulighet for bruk av ekstern DAC

* Blåtann 4.0. Støtter A2DP-profil

*APTX/SBC lydkomprimerings-teknologi for høy lydkvalitet og bruk av lite båndbredde (strømbesparende)

*Støtter samplingrater på 32,41.4,48 og 96 Khz

*10 minneplasser

*Kan brukes til hjemmestereo og bilstereo med adaptere som selges separat. Tilkobling for vanlig stikkontakt (220V) i hus medfølger i pakken.

*Norsk bruksanvisnins og strømadapter medfølger

*Dobbelsidig tape på baksiden gjør feste av adapteren enkelt på nærmest all overflater

*Fleksibel strømtilkobling, 220V, 12V, eller 5V direkte fra en USB-tilkobling.


Spesifikasjoner

Spesifikasjoner

Varenummer CT-BMR
Antall 1
Enhet Stykk
Merkevare Connect
Produksjonsland Kina
Fraktvekt (kg) 0.2490

Produktomtaler

Skriv en omtale

Registrerte brukere kan skrive omtaler. Logg inn eller registrer deg som kunde. Du trenger ikke skrive produktomtalen med fullt navn.

Produkttagger

Produkttagger

Bruk mellomrom for å skille tagger. Omgi setninger med apostrof (').

Nedlastinger