Connection Sonus MP 1/0 BL.2 - 1/0 AWG/53.2mm2 strømkabel, fortinnet referansekabel, grå, 15 meter rull

Takket være den kontinuerlige og grundige utviklingen av kabelviklings-teknologier, materialer og deres direkte effekt på overføring av lydsignaler leverer Connections kabler strøm og signalkabler som vil tilfredsstille selv den mest kresne lytteren.
kr 4 642
På lager
Varenummer
64000005

Takket være den kontinuerlige og grundige utviklingen av kabelviklings-teknologier, materialer og deres direkte effekt på overføring av lydsignaler leverer Connections kabler strøm og signalkabler som vil tilfredsstille selv den mest kresne lytteren.

Fleksibilitet og isolasjonsmateriale

Den ekstremt høye 250%-deformasjonsgrensen i samsvar med ISO R527-reguleringen etablerer Connection en ny referanse i kampen mot begrenset plass og kronglete kabeltraseer.

"X-fleksibilitet"

På grunn av de trange begrensningene i dagens kjøretøy er fleksibiliteten i kabler svært viktig for en enkel installasjon. Connection sine strømkabler anvender tre teknologier, hver med forskjellig grad av fleksibilitet. Antallet "X-" -verdier indikerer en høyere grad av fleksibilitet.

  • X3 fleksibilitet for “Referanse”-grad installasjon

  • X2 fleksibilitet for “Konkurranse”-grad installasjon

  • X1 fleksibilitet for “Standard”-grad installasjon

Under denne myke beskyttelseskappen strømmer en enorm mengde strøm som gjør at du opplever de fullstendige dynamiske egenskapene til systemet ditt. Soft Touch-kappen er laget av en spesiell polymer som er riktig valgt for å forbedre "X-fleksibiliteten" uten å avvise å overholde RoSH II, REACH og mange andre sikkerhetsstandarder. Etter introduksjonen av den egenutviklede Audison-kappen som har laget historie i bilradioindustrien, introduserte Audisons produktutviklingsteam den nye "Matt Solid"-kappen med myk berøring for å forbedre installasjonsvennligheten.

Tvinningsgeometrier

  • SMT

Strand Multiple Twisted geometry gir 30% høyere kordellinnhold sammenlignet med andre typer kabler. Denne teknikken, kombinert med et referansevalg av materialer som er i samsvar med ASTMs sikkerhetsstandard, sikrer det høy strømoverføring. 

  • TMTC

Textile multiple Twisted configuration består av åtte lineære tråder som er viklet i en tekstilkonfigurasjon. Det bringer til live til en troverdig gjengivelse av enhver lydnyanse.

  • MTW

Multiple Twisted Winding er en tvunnet konstruksjon med stort antall tynne kordeller for detaljert musikalitet og lavt tap av signaloverføring.

Produsent
Varenummer 64000005
Materiale(r) 100% fortinnet oksygenfri kobber (sidegruppe) + 50% kobberbelagt aluminium + 50% oksygenfri kobber (kjerne)
Kabeldimensjon 53mm2 / 0 AWG
Antall 15
Enhet Meter
Color Blå
Merkevare Connection
Country of Manufacture Kina
Vekt 10.4700
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto