Canton GLE 20 - svart

Høyttalerne i GLE-serien er teknisk overbevisende og visuelt tiltalende. Takket være disse egenskapene har de attraktive og allsidige GLE-modellene vært blant de mest populære høyttalerne i Europa i mange år. Nå har vi fullstendig revidert den vellykkede GLE serien – både visuelt og teknisk. Det som står igjen er det sterke pris-ytelse forholdet og selvfølgelig den overbevisende gode Canton-lyden. De kompakte høyttalerne GLE 20 gir høy ytelse med svært stuevennlige dimensjoner. Teknisk sofistikert sikrer GLE 20 den beste kvaliteten og garanterer langvarig lytteglede. Prisen er pr. par.

Vanlig pris kr 5 490 Special Price kr 4 490
Availability: På lager
Varenummer
GLE 20

Høyttalerne i GLE-serien er teknisk overbevisende og visuelt tiltalende. Takket være disse egenskapene har de attraktive og allsidige GLE-modellene vært blant de mest populære høyttalerne i Europa i mange år. Nå har vi fullstendig revidert den vellykkede GLE serien – både visuelt og teknisk. Det som står igjen er det sterke pris-ytelse forholdet og selvfølgelig den overbevisende gode Canton-lyden. De kompakte høyttalerne GLE 20 gir høy ytelse med svært stuevennlige dimensjoner. Teknisk sofistikert sikrer GLE 20 den beste kvaliteten og garanterer langvarig lytteglede.

Å streve etter den beste lyden betyr mye hardt arbeid og bruk av de nyeste teknikkene. De optisk og teknisk reviderte GLE-høyttalerne drar nytte av fremskritt som vi hele tiden gjør innen høyttalerutvikling. Først og fremst vil vi nevne våre utmerkede titan-drivere, som er nye i den nåværende GLE-serien. Vårt aluminium-mangan diskanthøyttalersystem med 25 mm kuppel er velkonstruert og velprøvd, noe som i GLE 20 sørger for fint oppløst lydbilde og ekstremt detaljert lyd. Den nya kraftige 154 mm bass-mellomtonehøyttaleren er med titanmembran. Gjengir dype toner med trykk og presisjon i det optimalt koordinerte bassrefleksvolumet. Den lette, men likevel ekstremt stive membranen garanterer balansert og nøytral mellomtonereproduksjon med utmerket detaljoppløsning. Basshøyttalerne er utstyrt med solide polykarbonatkurver, kraftige magnetiske drivverk og siste generasjon trippelfoldede bølgeomgivelser, noe som gjør at høyttalerne kan spille svært dynamisk med den minste forvrengning. Den kompakte høyttaleren GLE 20 spiller opptil 40 000 Hertz.

De 2-veis kompakte høyttalerne GLE 20 kan brukes frittstående på matchende LS 660 stativer eller på en hylle. Høyttaleren er tilgjengelig i variantene svart dekor eller hvit dekor. De sorte, lydnøytrale stoffdekslene er festet magnetisk. 

Den 29,5 centimeter høye, 17 centimeter brede og 26 centimeter dype GLE 20 veier rundt 4,5 kg og er på 130 watt.

Tekniske spesifikasjoner
Varenummer GLE 20
Vekt 0.100000
Produksjonsland Kina
Antall 1
Enhet Stykk
Merkevare Canton
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto