Et historisk vendepunkt i bilstereoindustrien blir lansert fra det kvalitetsbevisste merket Audison ved årsskiftet 2013/2014!

OEM lydsystemer med variabel ytelse, dårlig integrerte løsninger og komplisert tuning for alle de forskjellige bilmodellene - alt dette vil snart være en saga blott.

Teknologier utviklet av ingeniørene som arbeider med å utvikle produkter fra Audison møtes og sammen vil de overgå grensene av hva som er mulig med dagens OEM billyd-systemer!

Forgjengeren var lydprosessoren Audison BIT ONE - kjent som referansen i sin kategori. I dag, med den nye PRIMA-linjen vil Audison kunne tilby innovative løsninger med bilspesifikke kit, hvor systemets pulserende hjerte er den nye Audison AP BIT-forsterkeren som innehar de banebrytende BIT DRIVE og FULL DA-tekonologiene.

Audison PRIMA bilspesifiserte lydpakker

Komplette lydpakker, klar for å lage forbløffende lyd spesielt konstruert for din bil; forsterker, høyttalere, tilbehør og BIT DRIVE DSP setup-filer spesialtilpasset din bilmodell blir tilgjengelig! Ingen tuning nødvendig. Profesjonelle har tunet bilen din for deg! 

Audison PRIMA kompakte forsterkere med innebygget signalprosessor

Audison-teamet har utviklet DSP med forhåndsinstilliger fintunet med de mest brukte instillingene for de forskjellige forsterkerne og bilene, alt spesialtilpasset for deg. Audison PRIMA-forsterkerne er alle klasse-D "full-range"-forsterkere. Hurtigtilkoblinger legger til rette for "plug and play"-installasjoner ved å bruke kabeladaptere for de forskjellige bilmodellene og forenkler dermet oppkoblingen mot bilens OEM-system.

Audison PRIMA høyttalere

Høyttalersystemer utviklet med forbløffende effektivitet, fundamentalt for en OEM-oppgraderingsvennlig høyttaler. Sammen med den naturlige lyden og høy effekttålighet man kan forvente av høykvalitets høyttalere. Coaxial-høyttalerne byr på det ypperste av teknologiske uttrykkelser; en konsentrisk diskant med en akustisk linsekorreksjon kombinert med en membran i hardpresset papp og en 32mm talespole. Den høye effekttåligheten og den konsekvente bassgjenngivelsen sammen med en utrolig mellomtonespredning og fasekorrekthet i den høyere frekvensgangen - gir et sluttresultat som muliggjør ytelsen av et høykvalitets 2-veis-system i biler hvor disse typer lydsystemer ikke er mulig grunnet fysiske begrensninger.

Komponentsett: AP 1, AP 4, AP 5, AP 6.5, AP 8. Coaxialer: APX 4, APX 5, APX 6.5, APX 570, APX 690. Høyttalersett: APK 130, APK 165, APK 163. Forsterkere: AP 9 bit, AP 4 bit, AP 5 bit, AP 1,AP 4.