Fulltone 4"

Fulltone 4"

3 Varer

Synkende
View as List Grid
per side
 1. Axton ATX100
  Rating:
  0%
  Axtons new coaxials are constructed as point sound sources. The 13 mm dome is at the same level as the woofer cone thereby enabling in-phase radiation of the overlapping frequency sections. Phase shifts in the transition between the frequency components that arise with conventionally protruding tweeters are therefore a thing of the past. The result is transparent, clear music reproduction with a very dynamic response. Learn More
  kr 749
 2. Morel MAXIMO ULTRA COAX 402
  Rating:
  0%

  Maximo Ultra Coax-serien er konstruert for å tilby enkel installasjon og integreres med fabrikkhovedeenheter eller ettermarkedsradioer med lav utgangseffekt. Med en spesialbehandlet papirmembran og datamodellmodellert fjæring gir høyttaleren en svært lineær bevegelse under lav mellomtone-frekvensreproduksjon og reduserer derfor forvrengning og øker bassdynamikken. Diskanten gir en ny standard for krafthåndtering og lav forvrengning for dette prisnivået, høyttalersettet gir en musikalsk lyd som overgår de fleste originalmonterte høyttalere i dagens biler.

  4" koaksial høyttalersett.

  Learn More
  kr 1 499
 3. Morel TEMPO ULTRA INTEGRA 402
  Rating:
  0%

  De nye produktene i Tempo-serien løfter praktisk talt linjen til en annen klasse. Tempo Ultra har både 2-veis komponentsystmer og koaksiale punktkildeløsninger for de musikkelskere som krever enestående lydopplevelse og kraft mens de fremdeles får en enorm valuta-for-pengene. Integra, som antydet av navnet, har en høyttaler med både woofer og tweeter som deler et felles chassis. Den innfelte diskanten er konsentrisk på linje med woofer-kjeglen, og produserer et konstant og sammenhengende lydfelt i alle retninger for en riktig fase og forbedret tidsinnstilling. Enten den blir brukt til bakfylling eller som hovedkomponenter for et fronttrinn vil Tempo Ultra Integra tilby god dynamikk, lydnivåorientering og nøytralitet.

  4" high-end koaksialhøyttalersett.

  Learn More
  kr 2 499

3 Varer

Synkende
View as List Grid
per side